MiXtum

Een mix van interieur en fotografie

interieuradvies Westland & omgeving

Een interieur kan veel stress met zich meebrengen. Je bent bijvoorbeeld je huidige interieur zat, maar weet je niet hoe je het moet veranderen. Of je gaat verhuizen en weet nog niet hoe je de ruimte moet indelen. Dan biedt Mixtum By Diana Stijger de oplossing met een compleet interieuradvies op maat. Mixtum geeft interieuradvies in Westland, Haaglanden en Rijnmond. Met 20 jaar ervaring als interieur stylist help ik jouw huis jouw thuis te laten voelen.

Wonen omvat meer dan meubelen alleen

Een interieur is meer dan alleen een bank anders neerzetten of een nieuwe stoel kopen. Het gaat om de samenhang van kleur, verlichting en meubels. Ik speel graag met vormen, kleuren en materialen. Hierdoor krijg je een interieur waar je misschien niet snel aan dacht, maar wat wel helemaal bij jou past.

Persoonlijk advies

Waar jij je helemaal prettig bij voelt, kan een ander totaal niet aanspreken. Het is daarom belangrijk dat ik jouw wensen goed helder krijg. Dit doe ik met een gesprek vooraf. Wat voelt voor jou als thuis? Welke wensen heb je? En waar moet ik rekening mee houden in het interieurontwerp? Is een verbouwing eventueel een mogelijkheid? Wat is je budget en zijn er bepaalde items die terug moeten komen in het advies? Kortom: wat is jouw persoonlijke woonstijl en wat zijn je wensen? Nadat jouw woonwensen in kaart zijn gebracht, gaan we aan de slag met een interieurplan.

Interieuradvies Westland

Een totaalconcept

Nadat ik klaar ben met het ontwerp maken we samen een afspraak om het ontwerp te presenteren. Door middel van 3D sfeerbeelden kan ik een duidelijk beeld schetsen over hoe je nieuwe interieur eruit kan komen te zien. Na de presentatie kun je direct aan de slag met het uitvoeren van jullie persoonlijke interieurplan!

Interieuradvies in Westland en omgeving

Mixtum By Diana Stijger is gevestigd in het Westlandse Poeldijk. De afgelopen jaren heeft Mixtum al ruim 100 klanten geholpen met het creĆ«ren van hun droominterieur. Met een persoonlijke aanpak en goed overleg komen we altijd tot het beste resultaat. Mixtum is specialist in interieuradvies in Westland, Haaglanden en Rijnmond. 

Afspraak inplannen

Heb je interesse in een oriĆ«nterend gesprek, dan kun je vooraf al een afspraak inplannen. Maak online een afspraak of bel naar 0651568155

© 2023 MiXtum

Thema door Anders Norén