MiXtum

Een mix van interieur en fotografie

Mixtum voor interieuradvies en fotografie

Welkom op Mixtum.nl voor interieuradvies en fotografie. Op deze website krijg je een korte impressie over mijn werk als styliste en fotograaf. Ik wil het spel van vormen, kleuren en materialen vastleggen in mijn beelden. Dit geldt voor zowel interieurs als voor architectuur en portretten.

-Diana Stijger-

 

Mixtum.nl voor interieuradvies

Interieur stopt niet bij een nieuw kleurtje op de muur of wat nieuwe meubels. Het totaalplaatje moet kloppen. Met een interieuradvies geef ik jou dat totaalplaatje. Samen met jou kijk ik naar de wensen en mogelijkheden voor het nieuwe interieur. Interieuradvies kan voor particulier als voor zakelijk zijn.

Particulier interieuradvies

Interieuradvies Westland

Zakelijk interieuradvies

Interieuradvies Westland

Mixtum voor fotografie

Portret fotografie

Interieuradvies Westland - restaurant indeling

Visuele communicatie

Interieuradvies Westland - restaurant indeling
Interieuradvies voor Westland en omgeving
Mixtum.nl is gevestigd in het Westlandse Poeldijk, nabij Den Haag. Vanuit hier bedien ik klanten uit de regio Westland, Haaglanden & Rijnmond. Voor vragen of meer informatie kan je me bereiken via onderstaande contactgegevens:

Telefoon:06-51568155
Mail:diana@mixtum.nl

© 2023 MiXtum

Thema door Anders Norén